RestaurantSelskapslokale

Selskapsmeny

Meny 1
525,-

Råmarinert Laks
Crudité på fennikel, agurk og reddik sprøtt rispapir med tang aroma & soyavinaigrette

Bakt Torsk
Stekt sopp, syltet løk, potetkrem med pepperrot & sennepssaus med grønne erter

Karamell Panna Cotta
Karamellisert hvit sjokolade, appelsinsalat, bringebær & yoghurt

Kjøttalternativ Hovedrett

Bresert Kalvekjake & grov kalvepølse
Stekt sopp, syltet løk, potetkrem med pepperrot & sennepssaus med grønne erter
595,-

Selskapsmeny

Meny 2
565,-

Kremet Jordskokksuppe
Sprøtt brød, chorizo & eplevinaigrette

Bakt Kveite
Stekt blomkål, glaserte rødbeter, ertekrem, sprø solsikkekjerner, hollandaise med sitron og brunet smør & småpoteter

Snickers
Sjokoladekrem, sprø hvit sjokolade, toffie-iskrem, karamell & peanøtter

Kjøttalternativ Hovedrett

Bresert Kalvekjake & grov kalvepølse
Stekt sopp, syltet løk, potetkrem med pepperrot & sennepssaus med grønne erter
595,-

Skreddersydd meny

Vi skreddersyr gjerne meny til ditt selskap i samarbeid med vår kjøkkensjef. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Forretter & Småretter

FISK & SKALLDYR

ØSTERS
Serveres med dagens garnityr
35,-

Allergener:
Bløtdyr

ASIATISK BLÅSKJELLSUPPE
Blåskjell, fisk, kokos, koriander
110,-

Allergener:
Melk, bløtdyr, fisk, sulfitt

TARTAR
Papadum, koriander, jalapeño
150,-

Allergener:
Hvete, egg

RØDBETER
Røkt chevre, solbær & bygg
100,-

Allergener:
Melk, bygg, valnøtt

FRØYA FRØYA
Laks, kamskjell, pære, agurk & crème fraiche
150,-

Allergener:
Fisk, egg, skalldyr, bløtdyr

BLÅSKJELL FRA ÅFJORD
Blåskjell, dill
155,-

Allergener:
Bløtdyr, melk, sulfitt

SJØKREPS
Estragon, rug, rettich
165,-

Allergener:
skalldyr, rug, bygg, melk, egg

HOVEDRETTER

FISK & SKALLDYR

KVEITE
Harocot verts, mandelsmør & potetpuré
325,-

Allergener:
Melk, fisk, mandel

ASIATISK BLÅSKJELLSUPPE
Blåskjell, fisk, kokos & koriander
195,-

Allergener:
Melk, bløtdyr, fisk, sulfitt

TORSK
Erter, nepe, røkt saus
315,-

Allergener:
Fisk, melk

DAGENS FANGST
Råvarer etter sesong
275,-

KJØTT

DAGENS KJØTT
Råvarer etter sesong
325,-

DESSERTER

RØD APPELSIN
Rød appelsin, hvit sjokolade
110,-

Allergener:
Hvete

SJOKOLADEKAKE
Pasjonsfrukt, marengs
145,-

Allergener:
Melk, egg

OSTER
Kjøkkenets 2 utvalgte oster med marmelade & ristede nøtter
155,-

Allergener:
Melk, hasselnøtt, pekannøtt, valnøtt, peanøtt

Smaksmeny

SMAKSMENY for min 2 personer
Dette er en dele-mat meny, hvor flere retter kommer samtidig på bordet. Passer perfekt for dere som vil dele opplevelser, smake mye forskjellig, og nyte så mye som mulig av det Havfruen har å by på. Pris pr person.
595,-

ØSTERS
serveres med dagens garnityr

FRØYA FRØYA
Laks, kamskjell, pære, agurk & crème fraiche

ASIATISK BLÅSKJELLSUPPE
Blåskjell, fisk, koriander, kokos

RØDBETER
Røkt Chevré, solbær & bygg

TARTAR
Papadum, koriander, jalapeño

KVEITE
Haricot verts, mandelsmør & potetpuré

OSTER
Kokkens 2 utvalgte oster, med marmelade & ristede nøtter

SJOKOLADEKAKE
Pasjonsfrukt, marengs

Allergener:
Se A la carte meny

Dagens 3-retter

Kokkens valg av dagens 3 retter

Forrett, hovedrett & dessert
525,-

Forside

Nyheter

Bilder

Meny

Restauranten

Selskapslokale

Kontakt

Google+
Design: UREDD Programmering: Mustasj

reserver bord

Reservasjon

Kurs
Kurs på Havfruen

Kurs på Havfruen


Havfruen tilbyr forskjellige kurs innen mat og drikke.

Skal du ta med jobben ut på en hyggelig aften eller vennegjengen skal samles? Eller kanskje du ønsker litt  mer kunnskap om vin, sjømat, akevitt eller annen god mat og drikke? Da skal du bestille kurs på Havfruen. Kursene blir skreddesydd etter ditt ønske.

Hva med et akevittkurs før skreimiddagen eller vinkurs i bursdagsgave til den som har alt?

Ta kontakt med oss for spørsmål eller bestilling på tlf: 73874070 eller mail: post@havfruen.no