RestaurantSelskapslokale

Skreddersydd meny

Vi skreddersyr gjerne meny til ditt selskap i samarbeid med vår kjøkkensjef. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

SELSKAPSMENY VINTER

FORRETT

KVEITE
Fennikel, agurk, creme fraiche

Allergener:
Fisk, melk

----------------

HOVEDRETT FISK

LYSING
Sellerirot, hasselnøtter, smørsaus

Allergener:
Fisk, selleri, hasselnøtt, melk, bløtdyr, sulfitt

HOVEDRETT KJØTT

AND
Rødkål, eple, krydder sjy, potet

Allergener:
Sulfitt

---------------

DESSERT

SJOKOLADE
Kirsebær, yoghurt, honny corn

Allergener:
Melk, hvete, egg

---------------

3 RETTERS MED FISK HOVEDRETT
615,-

3 RETTERS MED KJØTT HOVEDRETT
635,-

VINTERMENY

FORRETTER

KVEITE
Fennikel, agurk, creme fraiche
150,-

Allergener:
Fisk, melk

PINNEKJØTT
Revet pinnekjøtt, kålrot, chili
150,-

Allergener:
Egg, melk

RAKFISK
Rødbete, rødløk, potet, pepperrot rømme
160,-

Allergener:
Fisk, hvete

VINTERMENY

HOVEDRETTER

LYSING
Sellerirot, hasselnøtter, smørsaus
325,-

Allergener:
Fisk, selleri, hasselnøtt, melk, bløtdyr, sulfitt

AND
Rødkål, eple, krydder sjy, potet
345,-

Allergener:
Sulfitt

LUTEFISK / TORSK
Ertestuing, bacon, sennepssaus, potet, samt tradisjonelt tilbehør på bordet med sennep, brunost, lefser & sirup. Velg Lutefisk eller Torsk
580,-

Allergener:
Fisk, melk, sennep

VINTERMENY

DESSERTER

OST
To typer ost, frukt og nøttebrød, marmelade
155,-

Allergener:
Melk, hasselnøtt, valnøtt, hvete, rug, havre, bygg

KARAMELLPUDDING
Hvit sjokolade, krem, karamell, nougatine
135,-

Allergener:
Melk, egg, mandel

SJOKOLADE
Kirsebær, yoghurt, honny corn
145,-

Allergener:
Melk, hvete, egg

Forside

Bilder

Kurs

Meny

Restauranten

Selskapslokale

Kontakt

Google+
Design: UREDD Programmering: Mustasj

reserver bord

Reservasjon

Alle nyheter

Kategorier

Arkiv
November 2018
Oktober 2018
Juli 2017
Mai 2017
April 2017
Mars 2017
Januar 2017
Desember 2016
Oktober 2016
September 2016
August 2016
Juli 2016

Samarbeid med Kosmorama Internasjonale Filmfestival


Kosmorama Internasjonale Filfestival + Havfruen = Sant smile

03

03.17